CSALÁDI KLUB FOGLALKOZÁS

 szechenyitervjpg

Szuhavölgyi Bányászlakta Települések Szövetsége

3743 Ormosbánya, Petőfi S. út 8.

 

„Családi közösségi kezdeményezések és programok megerősítése Szuha-, Bán-Sajó- és Rudavölgyében”

TÁMOP-5.5.1.B-11/2-2011-0036

Szociális, Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat

3744 Múcsony, Bányász út 3.

Tel.: 48/528-204 e-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

CSALÁDI KLUB FOGLALKOZÁS

A Szociális, Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat CSALÁDI KLUB foglalkozásainkra szeretettel várja a GYES-en, GYED-en lévő szülőket, nagyszülőket és gyermekeiket egyaránt.

Kiváló minőségű, a gyermekek fejlődését segítő játékokat és egy kis finomságot biztosítunk a résztvevőknek. Dalokat, mondókákat tanulunk közösen, ismeretterjesztő előadásokat szervezünk, valamint kreatív alkotásokat készítünk. Zenés foglalkozást tartunk, melynek keretében a gyermekek hangszerekkel ismerkedhetnek meg.

Nagy jelentőségű településünk életében ennek a közösségnek a létrejötte, hiszen a kismamák, a kisgyermekes szülők egy azonos érdeklődési körű közösségre találnak. A közös játékos időtöltés mellett hasznos információkhoz jutnak a gyermekneveléssel, családtámogatási ellátásokkal, egészséges életmóddal, családi élettel kapcsolatban.

A kisgyermekes szülők elszigetelődése jellemző a GYES-en GYED-en töltött időszakra, a családi klub közösségi élménye oldja ezt az izolálódást. A kisgyermekek számára a szocializáció lépcsőfoka, hiszen gyermekcsoportban érik új hatások őket.

Helyszín: 3744 Mucsony, Bányász út 3. VÉDŐNŐI TANÁCSADÓ

A programok a Szuhavölgyi Bányászlakta Települések Szövetsége által elnyert „Családi közösségi kezdeményezések és programok megerősítése Szuha-, Bán-Sajó- és Rudavölgyben” TÁMOP-5.5.1.B-11/2-2011-0036 pályázat az Új Szécheny Terv keretében valósulnak meg.

Borosné Bodnár Mária
területi koordinátor